Voor al uw Wanddecoratie

Wanddecoratie nodig?

Bekijk ons aanbod!

Wanddecoratie 

Waarom wanddecoratie?

Mist het interieur van je huis nog wat, maar heb je niet veel ruimte meer over? Blijft die ene muur er maar kaal en saai uit zien? Dan is wanddecoratie de oplossing! Wanddecoratie geeft je interieur een mooi afgewerkte uitstraling, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt. Daarbij kan je ook nog eens eindeloos variëren!

Wanddecoratie kan je vinden in alle vormen en maten. Van schilderijen tot klokken en van decoratieladders tot tijdschriftrekken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Doordat er zoveel wanddecoratie beschikbaar is, zal je altijd wanddecoratie kunnen vinden die de lege plek in je huis kan opvullen.

Schilderijen

Bij wanddecoratie woonkamer denkt men meestal als eerste aan schilderijen. Doordat schilderijen beschikbaar zijn in talloze verschillende maten met verschillende kleuren en prints, is dit ook een bijzonder handige vorm van wanddecoratie. Schilderijen bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijk accent te geven aan je interieur, door bijvoorbeeld een schilderij op te hangen van een stad waar je vaak komt, of van je favoriete soort bloemen. Door het grote assortiment is er altijd iets dat bij een eye catcher als een salontafel past.

Spiegels

Spiegels zijn de ideale vorm van wanddecoratie om een kamer groter te doen ogen. Doordat een spiegel veel licht vangt wordt de ruimte lichter en ruimtelijker. Door verticale spiegels te gebruiken lijkt een ruimte hoger, een horizontale spiegel doet een kamer breder lijken.

Klokken

Klokken zijn tijdloos! Niet alleen zijn ze natuurlijk ontzettend handig, maar ook kunnen ze perfect dienen als esthetisch detail in je woning. Ook klokken zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren. Een grote klok als statement, of een kleine subtiele als mooie afwerking van de ruimte. Alles is mogelijk.

Naast schilderijen, spiegels en klokken zijn er nog veel meer varianten van decorstukken. Zoals bijvoorbeeld kapstokken, ladders en plankdragers. Heb je interesse in wanddecoratie, maar weet je niet precies welke bij jouw huis past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze adviseurs helpen je graag!

Onze merken

  • Jansen-totaal-wonen