Voor al uw Wanddecoratie

Wanddecoratie nodig?

Bekijk ons aanbod!

Wanddecoratie Rivièra Maison 

Wanddecoratie Rivièra Maison

Mist het interieur van je huis nog wat, maar heb je niet veel ruimte meer over? Blijft die ene muur er maar kaal en saai uit zien? Dan is muurdecoratie de oplossing! Wanddecoratie Rivièra Maison geeft je interieur een mooi afgewerkte uitstraling, zonder dat dit veel ruimte in beslag neemt óf een grote investering behoeft. Een ander voordeel is dat je met accessoires vaak kan variëren. Dit geeft je woning direct een compleet andere uitstraling.

Luxe en warme decoratie van Rivièra Maison

Rivièra Maison wanddecoratie biedt prachtige mogelijkheden. Van kapstok Rivièra Maison tot klokken, alles is mogelijk. Rivièra Maison wanddecoratie behoudt zijn exclusiviteit door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Henk Teunissen is de ontwerper van alle Rivièra Maison wanddecoratie en zijn inspiratiebronnen zijn grote wereldsteden en de landelijke Provence. Met zijn ontwerpen wil hij muurversiering creëren die warmte uitstraalt en exclusief is.

Op onze webshop kan je verschillende Rivièra Maison wanddecoratie artikelen vinden. De Collected Items Photo Frame bijvoorbeeld. Dit is een mooie langwerpige fotolijst waarin je verschillende foto’s kunt ophangen. Dit orginele fotolijstje is ideaal om je huis persoonlijker te maken.

Een ander leuk voorbeeld van mooie wanddecoratie is het Canyon Coat Rack. Dit is een bijzondere en unieke kapstok waar bovenin ook nog ruimte is om spullen op te bergen, zoals tasjes of sjaals. Deze kapstok is een leuke twist op de normale kapstok. Hierdoor is deze tegelijkertijd functioneel en decoratief!

Merken

Naast Rivièra Maison wanddecoratie hebben wij ook wanddecoratie van andere merken zoals Riverdale en By-Boo. Ook deze merken hebben veel verschillende mogelijkheden wat betreft huisaccessoires. Je zal dus altijd iets vinden wat bij je past om die kale muur op te vrolijken. Mocht je naast Rivièra Maison wand decoratie nog op zoek zijn naar andere toevoegingen zoals bijvoorbeeld woonaccessoires, kun je ook altijd bij ons terecht.

Voor talloze varianten op woonaccessoires en decoratie kun je altijd bij ons terecht. Wij helpen je graag!

Onze merken

  • Jansen-totaal-wonen